Lisää liike ohjelmaan

Liike lisätty ohjelmaan

Sinulla on jo saman niminen ohjelma yritä uudestaan

Olet jo lisännyt liikkeen tähän ohjelmaan

Jumppaaja istuu kiertoliike-laitteessa oikea käsi rullan takana ja vasen kyynärpää rullan edessä.|Jumppaaja istuu ryhdikkäästi kiertolaitteessa oikean puoleinen tukityyny jalkojen välissä. Oikea käsivarsi on laitteessa olevan rullan etupuolella ja vasen käsivarsi toisen rullan takapuolella

Alkuasento

1. Vasemmalle: Asetu laitteeseen niin, että vasemman puoleinen tukityyny on jalkojen välissä. Laita takanasi oleva rulla oikean kätesi sisäpuolelle ja vasen käsi koukistettuna edessäsi olevan rullan etupuolelle.
Säädä vastus ”+/-” painikkeilla.

2. Oikealle: Asetu laitteeseen niin, että oikean puoleinen tukityyny on jalkojen välissä. Laita takanasi oleva rulla vasemman kätesi sisäpuolelle ja oikea käsi koukistettuna edessäsi olevan rullan etupuolelle. Säädä vastus ”+/-” painikkeilla.

Liikeselostus

1. Vasemmalle: Harjoittele kiertämällä vartaloa vasemmalle, selkä suorana, katse liikettä seuraten. Jarruta paluuvaiheessa. Harjoituksen päätteeksi tyhjennä vastus laitteesta ”-” tai ”vaihda” painikkeella. 2. Oikealle: Harjoittele kiertämällä vartaloa oikealle, selkä suorana, katse liikettä seuraten. Jarruta paluuvaiheessa. Harjoituksen päätteeksi tyhjennä vastus laitteesta ”-” tai ”vaihda” painikkeella.

Suorituksessa huomioitavaa

Kortilla harjoittelu:

1. Aseta kortti lukijaan ja valitse haluamasi harjoitus.
2. Harjoituksen päätteeksi seuraa näytön ohjeita tai poista kortti lukijasta.

Perustelut liikkeelle

Liike vahvistaa vinoja vatsalihaksia ja suoria selkälihaksia.

Välineet

HUR:n twist -laite

Muut Voima -liikkeet